Aanleg

Heeft u zelf al ideen hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Of weet u niet waar te beginnen? Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg kan u op weg helpen met het verzorgen van een tuinontwerp of door het geven van advies. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kan Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg u van dienst zijn. Voor uw ideen blijft Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg altijd open staan.

 

 

Of het nu gaat om de aanleg van uw hele tuin of om een gedeelte ervan. Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg helpt u graag met het aanleggen van uw gazon, het maken van een border, het aanleggen van tuinverlichting, het leggen van (sier-)bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers. Ook voor het plaatsen van schuttingen kunt u bij Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg terecht. Natuurlijk kunt u ook deskundig advies verwachten over de beplantingsmogelijkheden.

Over mij

 

Als vakbekwaam hovenier heb ik inmiddels meer dan twaalf jaar ervaring in het vak.

Tuinaanleg en onderhoud is mijn passie. Het persoonlijk contact met de klant vind ik erg belangrijk om tot een goede samenwerking en mooi eind resultaat te komen.

Contact

 

Hoveniersbedrijf Joep Gunneweg

Achtergeest 4

1822 DC Alkmaar

 

info@joepgunneweg.nl

06-13067633

 

© 2018 by joepgunneweg.nl